24V LED Dimmers

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. LED Dimmer, radiografisch ontvanger

  Het is nu mogelijk om met één afstandsbediening meerdere zones aan te sturen voor elke zone heeft u deze SR-2501NS ontvanger nodig, hier kunt u meerdere afstandsbedieningen mee koppelen zo dat een hotel schakeling een fluitje van een cent word.

  € 39,95
  Meer informatie
 2. LED Dimmer 1 Zone radiografisch wandpaneel met glasplaat wit

  Het is mogelijk om met deze afstandsbediening 1 zone aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501NS RF- ontvanger nodig, hier mee kunt u meerdere zones aan de afstandsbediening koppelen.

  € 49,95
  Meer informatie
 3. LED Dimmer 2 Zones radiografisch wandpaneel met glasplaat wit

  Het is nu mogelijk om met één afstandsbediening 2 verschillende zones aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501NS RF- ontvanger nodig, hier mee kunt u meerdere zones aan de afstandsbediening koppelen.

  € 59,95
  Meer informatie
 4. 5 Zones LED Dimmer afstandsbediening.

  Het is nu mogelijk om met één afstandsbediening 5 verschillende zones aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501NS RF- ontvanger nodig, hier mee kunt u meerdere zones aan de afstandsbediening koppelen.

  € 19,50
  Meer informatie
 5. 10 Zones LED Dimmer afstandsbediening.

  Het is nu mogelijk om met één afstandsbediening 10 verschillende zones aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501NS  RF- ontvanger nodig, hier mee kunt u meerdere zones aan de afstandsbediening koppelen.

  € 23,50
  Meer informatie
 6. LED Dimmer 12 Volt met afstandsbediening

  Een dimmer met radiografische afstandsbediening. De afstandsbediening werkt ook als de dimmer is ingebouwd. Deze LED dimmer is geschikt voor het dimmen van 12 volt LED verlichting en LED strips. Deze dimmer heeft een LED trafo nodig voor thuis gebruik. De LED dimmer wordt geleverd inclusief afstandbediening.

  Nominaal vermogen 86 watt.
  Max. Belasting 96 watt.

  € 19,50
  Niet op voorraad

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel