24V LED Navigatieverlichting

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. Rood licht, Opbouwspot zilver

  Rood licht, opbouwspot met  12 x 3020 smd rode leds als er weinig ruimte is om in te bouwen, is dit de oplossing. Deze opbouw spot is slechts 12mm dik en is multi voltage, te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt.

  € 15,95
  Meer informatie
 2. Rood licht opbouwspot zilver met schakelaar

  Als er weinig ruimte is om in te bouwen, is dit de oplossing. Deze opbouw spot met glow in the dark   aan / uit schakelaar Rood licht is slechts 12mm dik en is multi voltage, te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt.

  € 17,95
  Meer informatie
 3. MR11 LED Spot ROOD 2.4W met Glas

  Deze MR11 LED Spot Rood is werkzaam van 10 tot 30V hierdoor kunt u deze LED Spot van 2.4 Watt zonder problemen gebruiken op zowel 12V als 24V Multi-voltage.

  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,95
  Meer informatie
 4. GU10 LED spot ROOD 4W 12V & 24V Melkglas

  De GU10 12 en 24 Volt Multi-voltage Rode LED Spot met 27SMD LED's verbruikt slechts 4 Watt. U heeft voor deze led lamp geen stabilisator nodig, dit lampje heeft geen last van piek spanning door de 12 en 24 volt multi-voltage combinatie. En is te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt

  € 9,95
  Meer informatie
 5. LED plafonnière met schakelaar en nacht stand (Rood)

  Deze LED plafonniere is zowel voor de boot, camper, vrachtwagen of alles waar 12 of 24 volt word gebruikt, door de multi-voltage is deze LED plafonniere geschikt voor zowel 12 volt als 24 volt. Met de druk schakelaar kiest u het gewenste licht, rood / vol licht of uit.

  Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 49,95
  Niet op voorraad
 6. BAY15D Navigatie LED Lamp 24LED's

  De BAY15D Navigatieverlichting LED Lamp 24LED's is speciaal ontworpen om zonder problemen uw huidige 12Volt of 24Volt navigatieverlichting te vervangen. Door middel van de Multi-voltage combinatie werkt deze lamp dan ook op zowel 12Volt als 24Volt dus stap vandaag nog over en begin met het besparen van en op uw accu!

  Dit is een BAY15D fitting met twee ongelijke liggers en twee aansluit puntje aan de onderkant van de lamp. (Bekijk ook de afbeeldingen)
  € 14,95
  Meer informatie
 7. LED Festoon Buislamp 6 SMD Rood

  De C5W 10 tot 30 volt led Festoon buis Lamp rood met 6 SMD's verbruikt slechts 1 Watt. U heeft voor deze led lamp geen stabilisator nodig. Dit lampje heeft geen last van piek spanning en is te gebruiken voor 12 volt en 24 volt.

  € 6,95
  Meer informatie
 8. BAY15D Navigatie LED Lamp 66LED's

  De BAY15D Navigatieverlichting LED Lamp met 66 LED's is speciaal ontworpen om zonder problemen uw huidige 12Volt of 24Volt navigatieverlichting te vervangen. Door middel van de Multi-voltage combinatie werkt deze lamp dan ook op zowel 12Volt als 24Volt dus stap vandaag nog over en begin met het besparen van en op uw accu!

  Dit is een BAY15D fitting met twee ongelijke liggers en twee aansluit puntje aan de onderkant van de lamp. (Bekijk ook de afbeeldingen)
  € 29,95
  Meer informatie
 9. G4 / GU4 Warm wit + Rood

  Deze G4 LED Lamp met Rood + Warm wit combinatie is uiterst geschikt voor gebruik in uw kajuit. Het rode licht beinvloed namelijk niet uw nachtzicht

  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 13,50
  Meer informatie
 10. 42MM Rondomschijnende festoon buislamp

  De 24 Volt Multi-voltage 42MM Rondom schijnende LED Festoon buislamp is de perfecte vervanger voor uw huidige festoon verlichting. De 12LED’s die op 4 verschillende hoeken zijn geplaatst geven een mooi rondom schijnend warm wit licht. De Rondom schijnende buislampen zijn uitstekend te gebruiken als vervanger van uw huidige festoon LED verlichting.
  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 10,95
  Meer informatie

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 Volt Navigatieverlichting LED voor in uw camper, caravan of motorhome

De 24 volt LED Navigatieverlichting is speciaal ontwikkeld voor de kleine pleziervaart en de grote beroepsvaart. U heeft als u uw huidige 24 volt navigatieverlichting wilt vervangen minimaal 3W LED Verlichting nodig dit is verplicht omdat u minimaal 25W verlichting moet vervangen en uw navigatieverlichting duidelijk zichtbaar moet zijn in verband met mist, regen of ander slecht weer tot 3 zeemijlen. Heeft u een klein pleziervaartuig? Dan heeft u niet verplicht een 25W vervanger nodig en kunt u ook uw navigatieverlichting vervangen met onze 31MM rondom schijnende buislamp. Onze navigatieverlichting heeft een warm witte kleur temperatuur gelijk aan de conventionele halogeen navigatie verlichting. In ons assortiment vind u verschillende soorten navigatieverlichting waaronder de BAY15D (De standaard navigatie lamp) maar ook de buislampjes die u vaak terug vind in kleinere pleziervaartuigen in verschillende maten zoals: 31MM, 39MM en 42MM vind u bij ons in het assortiment. Al onze navigatieverlichting is zonder problemen één op één te vervangen met uw huidige 24 Volt navigatieverlichting zodat u ook kunt beginnen met het besparen van en op uw accu.

LED Navigatielampen

Het is niet altijd verplicht om gebruik te maken van navigatielampen aan boord van uw schip. Althans zolang u niet in de nacht vaart maar alleen overdag met goed zicht, gaat u toch s’nachts op pad of word het mistig overdag? Dan ben bent u verplicht navigatieverlichting te gebruiken. Begin vandaag nog met het besparen van uw energieverbruik doormiddel van de LED Navigatieverlichting van LEDBootverlichting.nl

Verschil in Navigatieverlichting

Het grote verschil in navigatielampen tussen zeilboten en motorboten is het toplicht. Een zeilboot heeft geen toplicht en een motorboot wel . Al zult u zien dat op een zeilboot vaak wel een toplicht is bevestigd, het is namelijk zo dat zodra een zeilboot op de motor vaart dit officieel volgens het vaarregelement een motorboot is, waarbij het toplicht verplicht is.

LED Navigatieverlichting op uw zeilboot

Bij zeilboten is er een groot verschil aan het aantal navigatielampen wat moet worden geplaatst als uw zeilboot groter of kleiner is dan 7 meter.  Als uw zeilboot kleiner is als 7 meter hoeft u alleen gebruik te maken van het rondomschijnende toplicht met één rondomschijnende navigatielamp let op in dit geval bent u ook verplicht een zaklantaarn aanboord te hebben want volgens het vaarregelement moet u een tweede witte licht laten zien zodra er een schip op uw af komt varen. Is uw zeilschip groter dan 7 meter  bent u verplicht  om beide boordlichten en het hek licht te voeren  en zodra u gebruik maakt van uw motor bent u verplicht het toplicht te gebruiken. Bij een zeilboot kunt u er ook voor kiezen om de boord lichten samen met het heklicht boven in uw mast te plaatsen dit word ook wel carnavalslicht genoemd alleen word alles iets gecompliceerder als u gebruik maakt van carnavals navigatielampen want zodra u de motor start moet u gebruik maken van het toplicht en deze mag niet worden geplaatst onder de boord en hek navigatielampen. Meestal word hierdoor gekozen voor een dubbele uitvoering, zodra u zeilt maakt u gebruik van het zogeheten carnavals navigatieverlichting en maakt u gebruik van de motor schakelt u het caravalslicht uit en schakelt u de boordlichten, toplicht en het heklicht aan.

LED Navigatieverlichting op uw motorboot

In het geval van een motorboot zijn de regels vrijwel hetzelfde. Hier word echter alleen onderscheid gemaakt in het vaargebied, vaart u in het BPR gebied mag u in sommige gevallen alleen een rondomschijnend wit licht laten zien en vaart u in het RPR gebied dan moet u altijd een toplicht, boordlichten en een heklicht voeren. Aan de navigatie verlichting kunt u niet alleen het type boot herkennen maar u kunt ook zijn koers bepalen. Motorboot, gaat vanuit uw positie gezien, bakboord uit.